Позашкілля України святкує ювілей разом у великій родині однодумців

Сьогодні,12 жовтня, на базі Жовківського районного центру дитячої та юнацької творчості, керівник Ірина Чурій, відбувся Всеукраїнський семінар-практикум для директорів закладів позашкільної освіти України.

На захід завітали такі гості, як перший заступник голови Жовківської райдержадміністрації Любов Дунець та начальник відділу освіти Жовківської райдержадміністрації Михайло Коваль.

«Сьогодні потрібно зберігати і всіляко розвивати систему закладів позашкільної освіти. Їм потрібна постійна, цілеспрямована, відповідальна державна підтримка, адже чим більша кількість дітей буде охоплена позашкільною освітою, тим успішнішим стане наше підростаюче покоління в майбутньому. Адже наші діти мають у свій вільний час брати участь у різноманітних гуртках, розвиватись у правильному руслі»,-зазначила у своєму вітальному слові Любов Дунець.

У Жовківському районному центрі дитячої та юнацької творчості учасники семінару ознайомились з досвідом організації виховної та гурткової роботи закладу. Свій неперевершений концерт показали учні Народної вокальної студії Вікторії Кирилюк.

Слід додати, що в межах заходу була проведена низка секцій, під час яких обговорили актуальні питання позашкільної освіти.