Заключний етап обласного конкурсу «В чорно-білому мажорі»

Папір прийнято вважати дуже складним і примхливим матеріалом, тому що він рветься, мнеться, погано переносить вологість і зовсім не драпірується, на відміну від тканини. Але багато дизайнерів експериментують з папером. Адже він екологічно чистий, чудово тримає форму, а найголовніше, завжди під рукою!

Ідея змайструвати зі звичайного паперу одяг, або й цілу серію незвичайного вбрання, стала своєрідним викликом для учнів гуртків орігамі, ПТМ, паперопластики та інших, бо таке завдання під назвою «Стильний папір», як одну з номінацій, отримали учасники обласного конкурсу орігамі та паперопластики «В чорно-білому мажорі».

Інша номінація обласного конкурсу – декоративні роботи для оформлення інтер’єру в чорно-білій гамі (стаціонарні або підвісні). Роботи переможців будуть представлені 22 березня об 11.00 год. у виставковому залі Центру творчості дітей та юнацтва Галичини.

22 березня в день весняного рівнодення о 12.00 год. в концертному залі Центру творчості дітей та юнацтва Галичини м. Львова відбудеться заключний етап обласного конкурсу «В чорно-білому мажорі», який проводять відділ технічної творчості та студія «Равлик» ЦТДЮГ.

Вихованці студії «Равлик», відділу технічної творчості, відділу образотворчого та ужиткового мистецтва ЦТДЮГ, школярі міст Львова, Дрогобича, Трускавця, Самбора, Борислава, Червонограда, Стрия, Рави-Руської, а також Бродівського, Стрийського, Дрогобицького, Жовківського, Турківського, Сколівського, Кам’янка-Бузького, Золочівського районів області, Жовтанецької ОТГ, опорного закладу «Жидачівська ЗОШ І-ІІІ ст. №2», ЦТДЮГ, ЦНТТУМ ЛМР та ЛОЦНТТУМ беруть участь у виступі та представленні костюмів з паперу «Стильний папір».

Прикрасять захід своїми виступами учні школи народного танцю «Серпанок» та етногурт «Жива».

ЗАПРОШУЄМО!

Запрошуємо усіх глядачів також підтримати чорно-білу гаму у власному вбранні.

Просимо. Але не змушуємо.