ПОЗАШКІЛЛЯ ЛЬВІВЩИНИ СВЯТКУЄ ЮВІЛЕЙ

ПОЗАШКІЛЛЯ ЛЬВІВЩИНИ СВЯТКУЄ ЮВІЛЕЙ РАЗОМ У ВЕЛИКІЙ РОДИНІ ОДНОДУМЦІВ

Відповідно до плану роботи Міністерства освіти і науки України, у м.Львові 10–12 жовтня 2019 року на базі Центру творчості дітей та юнацтва Галичини м.Львова відбуватиметься Всеукраїнський семінар-практикум для директорів закладів позашкільної освіти України.

На переконання  фахівців та симпатиків позашкілля, сьогодні потрібно зберігати і всіляко розвивати систему закладів позашкільної освіти. Їм потрібна постійна, цілеспрямована, відповідальна державна підтримка, адже чим більша кількість дітей буде охоплена позашкільною освітою, тим успішнішим стане наше підростаюче покоління в майбутньому. Відкритий діалог між представниками влади, громадського суспільства та фахівцями галузі спонукає до ефективних дій та вдосконалення діяльності закладів позашкільної освіти.

Співорганізаторами семінару є Міжнародна асоціація позашкільної освіти та Український державний центр позашкільної освіти МОН України, які всіляко сприяють активізації діалогу фахівців позашкільної освіти в регіонах України.

         Продовження позитивних реформ, навіть якщо вони інколи мають не популярний характер, сприяють активності у переосмисленні змісту, форм роботи у конкретній галузі діяльності навчальних закладів.

Запрошуємо всіх працівників закладів позашкільної освіти Львівщини технічного, екологічного, туристичного і художньо-естетичного напрямів роботи до зустрічі з директорами закладів позашкільної освіти з усіх регіонів України та з-за кордону. Бажаним часом для зустрічі з представниками Президії МАПО та УДЦПО та зустрічі з учасниками всеукраїнського заходу є:

  • 10 жовтня 2019 року з 10.00 год. – в приміщенні Центру творчості дітей та юнацтва Галичини /м.Львів, вул.А.Вахнянина,29/ на Всеукраїнській науково-практичній конференції з актуальних питань діяльності закладів позашкільної освіти;
  • 11 жовтня 2019 року з 10.00 год. – в приміщенні Музею визвольної боротьби /м.Львів, вул.М.Лисенка,23А/ на секційних зустрічах з напрямів позашкільної роботи;
  • 11 жовтня 2019 року з 17.00 год. – в приміщенні Центру творчості дітей та юнацтва Галичини /м.Львів, вул.А.Вахнянина,29/ на Ювілейному концерті з нагоди 80-річчя застування перших закладів позашкільної освіти в Галичині та 35-річчя діяльності ЦТДЮГ на Погулянці за участю творчих колективів Львівщини.

ГУРТУЙМОСЯ У ЦІ ДНІ НАВКОЛО ПОЗАШКІЛЛЯ

афіша ювілей цтдюг погулянка