Позашкільники Львова у творчому колі

Початок кожного навчального року є важливим у енергії свого початку – бувають ліниві, небажані або очікувані з нетерпінням. Літні тривоги змін вносять свої корективи у настрій освітянських Родин, а особливо позашкільники відчувають цей темперамент, оскільки є закладами творення творчої душі і талантів.

Позашкільники м.Львова сьогодні об’єдналися у спільному творчому колі щоб заманити і переконати дітей міста у важливості і необхідності знайти улюблений для себе колектив, клуб, гурток, студію до вподобання.

На площі перед парком культури гамірно і весело, цікаво і захоплююче – вибір за дітьми обов’язково буде. У трьох локаціях відбувалися презентації та показові заходи: спортивні секції – заманювали у світ спорту, майстер-класи – у світ малярства та творчості. На сцені ж творчі колективи віддавали частинки свого творчого заряду та енергії з якою і починається новий навчальний рік.

Цьогоріч для Центру творчості дітей та юнацтва Галичини є відповідальний час – приймати гостей з цілої України та з-за кордону, ділитись досвідом і вчитись кращому.

ЗАПРОШУЄМО ВСІХ ПОЗАШКІЛЬНИКІВ, ОДНОДУМЦІВ І СИМПАТИКІВ ПОГУЛЯНКИ:
15 вересня о 15.00год – на День відкритих дверей у ЦТДЮГ (вул.Вахнянина,29) трамваєм №1 з Привокзальної

10-12 вересня – на святкові Ювілейні заходи з нагоди 80-річчя від часу створення перших позашкільних закладів у Галичині і 35-річчя діяльності ЦТДЮГ на Погулянці.