Вперше в Україні на території ЦТДЮГ відбулись змагання з кануполо

За підтримки департаменту гуманітарної політики управління спорту Львівської міської ради, на території Центру творчості дітей та юнацтва Галичини відбувся відкритий кубок Львова зі спортивного туризму.

Саме у Львові, вперше, було презентовано новий вид спорту для України, який має широку розповсюдженість у Європі, – кануполо.

Широке представництво команд надало цій події всеукраїнського масштабу. Так, в гірському туризмі взяло участь 97 учасників, у водному – 84 учасники, які представляли Київ, Тернопіль, Харків, та село Березина Миколаївського району Львівської області. Саме там розміщена філія ЦТДЮГ.

Переможцями стали діти з філії у селі Березина, а саме Шиманський Павло, Дмитрів Степан, Врублевський Назар, Дмитрів Іван, Іваненко Володимир. Тренер Тарас Білошицький.

Також важливо, що частина гуртківців ЦТДЮГ напередодні повернулись із Чемпіонату України з веслувального слалому в селищі Соколець Вінницької області. Це були найменші діти серед учасників чемпіонату: Підкович Ніка та Садовий Йосип.