ФЕСТИВАЛЬ «РІЗДВЯНИЙ ДЗВІН ПОКРОВИ»

ФЕСТИВАЛЬ «РІЗДВЯНИЙ ДЗВІН ПОКРОВИ»  НА ЗАВЕРШЕННЯ КОЛЯДИ

Доброю традицією після свята Богоявлення символічно завершувати новорічно-різдвяні колядування у церкві Покрови Пресвятої Богородиці. Кожен храм за кілька останніх років ініціював вже свій родинний фестиваль при парафії і це є добрим свідченням духовної єдності громади навколо чеснот і цінностей.

Фестиваль у покрові є також свідченням плідної співпраці з ЦТДЮГ, де всі колективи охоче доєднуються до всіх ініціатив отців-салезіян св.Івана Боско. Їхня праця і зміст їхньої діяльності повністю співпадає з метою наповнення змістом та призначенням закладів позашкільної освіти – виховувати молодь мистецтвом, спортом, творчістю, творенням насиченого простору дозвілля та свідомого творення добра.

Цьогоріч у церкві Покрови обєдналися колядою і віншуваннями прослави народження Ісуса творчі колективи – хор, ансамбль сопілкарів і вертеп ораторії при церкві Покрови, а також ЦТДЮГ: хор «Жайвір», капела «Гамалія», фолькгурт «Світлиця» і окремі виконавці..

Настрій Різдва ще панує у свідомості та емоціях українців. Тож маємо можливість до Стрітення нести радість різдвяних традицій, а далі на цілий рік наповнюватись веселістю і добром у серці.