На шляху розвитку позашкілля

“11.10.2019 у Музеї визвольної боротьби м.Львова Міжнародна асоціація позашкільної освіти – МАПО провела спільне розширене засідання.

Основну увагу на засіданні зосередили на актуальних питаннях діяльності закладів позашкільної освіти у різних регіонах України.
Серед них виділили такі важливі питання, як:
– пропозиції щодо критеріїв формування спроможної освітньої мережі в ОТГ у частині закладів позашкільної освіти
– пропозиції щодо критеріїв оцінювання внутрішньої системи забезпечення якості освіти закладу позашкільної освіти.

На засіданні звернули увагу на активізацію діяльності регіональних відділень МАПО на місцях та створенні сильних команд з представників позашкілля.

Члени Правління МАПО одноголосно підтримали обрання нових членів асоціації Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Запорізької, Кіровоградської, Київської, Луганської, Львівської, Миколаївської, Полтавської, Рівненської, Тернопільської, Чернівецької й інших областей, м.Києва та з-за кордону.

Надзвичайно приємно, що до членства в МАПО приєдналися представники позашкільної освіти Литовської Республіки 🇱🇹.

Підсумком дня став Ювілейний концерт «У серці виростаємо з любов’ю» за участю творчих колективів ЦТДЮГ та колективів закладів позашкільної освіти Львівщини як квінтесенція позашкілля.”

Olena Bykovska 

Олена БиковськаОлена Биковська

Президент Міжнародної асоціації позашкільної освіти (IAASE), голова Громадської ради при Державній службі якості освіти України, завідувач кафедри позашкільної освіти НПУ імені М.П.Драгоманова, доктор педагогічних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України