СВЯТИЙ МИКОЛАЙ, НА ПОГУЛЯНКУ ЗАВІТАЙ

Свято, яке чекають всі – від маленького до великого, від старенького до здоровенького. У цей день всі очікую на подарунки і винагороди. Час різочок вже ймовірно минув, а даремно, бо окремі діти перестали цінувати святість цього дня, промінявши на очікування коштовних речей. Батьки інколи відкупляться цими дарунками, не пояснюючи дитині про християнську культуру, традиції і чесноти морального характеру.

Однак цьогорічний св.Миколай завітав на ПОГУЛЯНКУ щедро і гонорово – з подарунками, вітанням та гарним концертом-казкою кількох груп Зразкового вокально-хореографвчного ансамблю “Викрутасики”.

Глядацький концертний зал ЦТДЮГ був заповнений і активний оплесками на чудові виступи різних груп ансамблю. Організація ” Карітас- Львів УГКЦ” запросили на концерт-казку понад 300 дітей у супроводі дорослих.

Свято вдалося, емоції вирували, діти були переповнені любов’ю і теплом погулянківської творчої родини. НЕЗВАЖАЮЧИ НА ВІДСУТНІСТЬ ТРАМВАЮ НА ПОГУЛЯНКУ, СНІГУ ДЛЯ САНЕЙ З ОЛЕНЯМИ – Святий МИКОЛАЙ БУВ З НАМ У ЦЕНТРІ ТВОРЧОСТІ ГАЛИЧИНИ

Переглянути відео