Погулянка запрошує на музичну казкову феєрію «Пригоди у країні безпеки»

Народний музичний театр «Погулянка» та народний художній колектив ансамбль танцю «Серпанок» підготували для дітей музичну казкову феєрію «Пригоди у країні безпеки». Дійство відбудеться 12 грудня о 16.30 у Центрі творчості дітей та юнацтва Галичини (вул. Вахнянина, 29).

Віра Винар-Соломіна, яка є автором сценарію та режисером-постановником музичної казки, вважає, що тема безпеки дітей та дорослих сьогодні, в умовах війни та напередодні святкування новорічно-різдвяного циклу, особливо актуальна.

Вона творчо підійшла до розкриття цієї теми, запропонувавши 12 моментів, під час яких може виникати небезпека для життя. Кожен епізод розігрується мистецькими засобами – з використанням музики, пісні, слова, а також яскравої хореографії, яку підготувала головний балетмейстер- постановник, керівник народного ансамблю танцю «Серпанок» Валентина Вартовник.

Організатори дійства вважають, що інформація про безпеку, подана у такій художньо-мистецькій формі, краще засвоюється дітьми, сприяє більшій усвідомленості та відповідальності за власне життя та життя оточуючих.

zik.ua