СТАРИЙ РІК ЗАВЕРШУЄТЬСЯ, А УСПІХИ ЗАЛИШАТЬСЯ У НОВОМУ

Для Центру творчості Галичини м.Львова, який львів’яни люблячи називають «Погулянка», 2019 рік видався дуже насиченим на емоції та звершення перемог – він просто був ЮВІЛЕЙНИМ.

Зрештою ювілейний термін ще продовжується, адже ми живемо за календарем навчального року і тому ще будемо у 2-му навчальному семестрі ще не раз дивувати наших однодумців і симпатиків ЦТДЮГ.

Підсумовуючи рік 2019, який ось-ось нас безповоротно покине, хочеться подякувати всьому творчому, неординарному, висококласному, професійному колективу і працівникам ЦТДЮГ. Дійсно за ці роки ми стали міцною і монолітною командою однодумців, які чують один одного, які спільно творять і переживають будні, які разом переживають за кожну справу, творчий проект чи задум і досягають успіху.

Ювілейні святкування у жовтні місяці стали великим емоційним і професійним піднесенням нашого спільного успіху. Символічні дати з нагоди 80-річчя від часу заснування перших позашкільних закладів у Галичині і 35-річчя діяльності ЦТДЮГ на Погулянці, стали поштовхом до творення мистецьких презентацій та науково-методичних задумів. Своєрідний підсумок – риска успіху напрацьованого досвіду, випробуваних новаторств, експериментів та постійного навчання кожного у методичній, навчальній і творчій праці. Колектив педагогів підняв свій професійний досвід до рівня фахівців вищих навчальних закладів, і це кажу без зухвальства і перебільшення. Всі разом ми вчилися, шукали, прагнули, ставили інколи непідсильні завдання і досягали бажаного результату.
І головне – цей успіх становлення і утвердження найбільшого в Західній Україні комплексного закладу позашкільної освіти у м.Львові є результатом спільної праці єдиної КОМАНДИ ОДНОДУМЦІВ-ПРОФЕСІОНАЛІВ. Кожен з нас звичайно є особливим, різним, невгамовним, трошки зварйованим, однак в стінах Центру творчості Галичини ми єдині як ніколи.

Час сьогоднішніх непередбачуваних реформ не страшний для сильних професіоналів своєї справи. І це не надуманий висновок про підсумок нашої роботи за останні роки, а факт реальної щоденної роботи кожного на своєму місці.

Рівно ж хочу щиро подякувати і технічному персоналу, працівникам бухгалтерії, служби охорони, працівникам інженерно-господарської групи закладу за плідну і віддану працю. За мізерні копійчані зарплати кожен з Вас віддав себе повністю і жертовно, бо не за гроші робите свою щоденну працю, а з любові і щирості співпраці в команді Погулянки. Без Вашої праці приміщення і затишок у цій мистецькій оселі був би не мислимо інший – а тут нам було всім добре. І тут важливо сказати ще одну думку – директор без команди нічого не вартує, однак і колектив однодумців не може підвести свого керівника, який любить кожного як свою другу родину. Час спільного проведення на роботі інколи є значно довшим ніж життя у рідній сімейній домівці.

Завершую слова вдячності КОЛЕГАМ-ОДНОДУМЦЯМ з України, керівникам і колективам таких же споріднених закладів позашкільної освіти, за плідну співпрацю у 2019 році і приклад, який ставав інколи для нас дороговказом у досягненні мети і успіху.

Особливі вітання і подяка Олені БИКОВСЬКІЙ, президенту Міжнародної асоціації позашкільної освіти за невгамовну силу духу у відстоюванні питань і вирішенні проблем позашкілля України. Вдячні за високу оцінку нашої праці і відзнаку «ЛІДЕР ПОЗАШКІЛЛЯ – 2019».

НОВИЙ РІК 2020 ТАЇТЬ НОВІ ВИКЛИКИ І ПРІОРИТЕТИ, СКЛАДНОСТІ І ТРИВОГИ, НОВИЙ ДОСВІД І ОЧІКУВАНИЙ УСПІХ – КОЛЕКТИВ ЦТДЮГ ГОТОВИЙ ДО ПЕРЕМОГ, ГУРТУЮЧИ РЯДИ ОДНОДУМЦІВ І ДРУЗІВ-ПРОФЕСІОНАЛІВ.

Кузик Олег ЄвгеновичКузик Олег Євгенович – директор Центру творчості дітей та юнацтва Галичини, кандидат педагогічних наук, доцент Львівського національного університету імені Івана Франка, Відмінник освіти України